2011. augusztus 30., kedd

Átlényegítés

Mert ezt a szót nagyon szeretem. Nem tudom neked mit mond, ha van kedved megoszthatod. Sok-sok praktikus ötletet írtatok a táskaparádéra. Az etsy-n magam is tettem egy jó nagy táskakörutat, hogy képben legyek, milyen fazonok  is vannak most a levegőben. Ezeket a nézelődéseket hívom inspirációs levegővételnek. Az élmények napokig "dolgoznak" odabenn a fejemben, majd átlényegítve kilökődik az  a verziót, amiben már egy picit benne vagyok.  A diszítés a mindenem, és arról le nem mondanék soha, így a figyelmem központjába a cipzárak kerültek. Megpróbáltam nem pusztán a funkciójukat tekintve gondolni rájuk, hanem úgy, hogy ezek akár vékony/vastag csíkok, színes határoló vonalak lehetnek, ha én is úgy akarom. És mivel reggel a postásautó hozott egy újabb adag bőrfület, készült egy első fecske. Már az asztalon kiszabva egy zőőőőd változat, de azt nem ígérem, hogy nem változtatok rajta semmit:-)





Négyzetalakú kordbársony darabokból varrt táska,
 három külső cipzáras, és két belső lengőzsebbel 
kiszolgálva  a "zsebmániákusok igényeit!

12 megjegyzés:

Ledorka írta...

Nagyon jópofa, vidám darab lett. :))

patonaifabian írta...

Ilyen levegővételeket én is szoktam tenni...kell egy kis letisztulás, egy kis inspiráció és egy kis táska divat tudat. Tetszik ez a színes, és nagyon vagány táska, a zsebekről ne is beszéljek:)

Aledi írta...

Nahát! Ez nagyon-nagyon tetszik. Imádom a régebbi táskáidat is, de ez áll a legközelebb hozzám. Szuper! Kíváncsian várom a zöldet is, épp zöld korszakomat élem :)

Ágota-Lencsi Művek írta...

Nálam ez a táskád lett a favorit. Remek színek, praktikus, vidám, imádom.

colette írta...

Nagyon bíztatóak vagytok:-), én meg nagyon lelkes... egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem szembe megyek az új dolgokkal, hanem felülök a szárnyukra! Hmmm? Velem jöttök?

Hunszil írta...

Imádom csak egy hosszabb fül kell nekem :)))

colette írta...

Mindjárt lesz hosszabb fül:-)

Nina írta...

Szuper!!! Ahogy van, úgy tökéletes :)

csigaszabo írta...

Jó, hogy nálatok a "füles" autó járkál, nekünk itt csak a mozgópékség meg a bocisautó jut :)
A táska meg vagány rendesen, gyönyörű színekkel!

Kékmadár írta...

Vagány! Az én világom!

colette írta...

Nina, köszönöm.

Anita, néhány kattintás a neten, és a fülesautó is erre jár, bár két hetet azért várrni kell rá:-)Ez egy ilyen világ:-)))

Móni, meg az enyém...

Nóra írta...

Szia!
Nekem is nagyon tetszik!Ha szeretném magamnak?