2011. augusztus 28., vasárnap

Táskaparádé

  
Válogattam nektek egy kis táskaparádét az ETSY-ről.


FAVORIT-ok között találod őket.
( Elnézést egy kis technikai malőr merült fel, fixálnom kellett a képet .)

Cserében lenne egy kérdésem. Örömmel venném, ha pár mondatban összefoglalnátok, hogy nektek melyik, vagy csak egyszerűen milyen táska jön be ( anyag, méret, zsebek, extrák, fülek száma... stb.)

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy, legalább A4-es, általában műbőr táskát veszek. 1 zseb a mobilnak, egy pedig a kulcsoknak. Az se baj, ha ketté van osztva a belseje. Mindenféle színben - egyszínűek - vannak táskáim: feketek, fehér+bézs, bordó, sötétlila, a legújabb világosbarna. Textil táskát inkább szatyrot veszek - bevásárláshoz, játszóterezéshez.

Ági

Huligánlány írta...

Hát, nehéz kérdés, mert kell elegánsabb is, de mindennapra taposós, sok zsebbel, különálló rekeszekkel, zippzáras hellyel. Vállon átvetős, a válltáska nekem nem jó, mert nincs vállam, lecsúszik. Fontos szempont, hogy essek szerelembe, valamint hogy ne jönnöj szembe az első sarkon.

Vike írta...

Többrekeszes, mindennek legyen külön helye, hogy hamar megtaláljam. Kulcsnak, iratoknak, telefonnak...
Kívül: egyszínű alap, rá kicsi díszítés mint pl az 1. kép. Vagy másmilyen színű béléssel vagy szegéllyel ami kilátszik mint pl a 3. kép. Lehet még rajta cipzár és fityegő-lógóka. Záródása cipzár. Pántja állítható hosszú. A kézi fogantyút nem használom. Formája fektetett téglalap mint a 4. kép. Anyaga őszre és télre egyértelműen bársony.
Nagyon szép színkombinációkat-átmeneteket tudsz alkotni horgolással. Ezt is fel lehetne valahogy használni.

Tikka írta...

Maxi táskák :) minimum kétzsebes, s fő a tartás.(mindig hordok papírokat magamnál) Színben bármilyen, mert szeretek minden színt, sőt. Minta vagy nem minta, lényeg hogy egyedi legyen. Zseb a mobilnak (ami mindig elmászik, ha csörög) és a pipere holmiknak. Strapabíró füüüüüül, s zipzár!!!!!

manómérce írta...

Legyen rövid és hosszú füle is, hogy a kezemben és a vállamon is vihessem. Belül legyen több rekesz, zseb, hogy ne az egy nagy "zsebből" kelljen minden apró vackot kihalásznom. Legalább A/4-es méretű, hogy dosszié is férjen bele, de elég bő legyen ahhoz, hogy a gyerek pulcsija, innivalója, tolltartója, stb. is elférjen (vagy ha épp nincs nálam szatyor akkor néhány apróság a bevásárlásból). A színe: hát igazából bármi (kivéve rózsaszín), ami egyszerűen megtetszik, nőies, finom, szalag, csipke, rózsa, stb. jöhet.

csigaszabo írta...

Szeretem, ha minden elfér egy táskában, amit magammal viszek, és közben van két szabad kezem.
Nagy legyen (viszonylag), mert a gyerek pelenkájának és az itatós kancsójának is el kell férnie benne. Viszont én nem szeretem, ha ketté (többé) van osztva, de mint kiderült nem is irodista vagyok. Egy kis zseb mindenképpen kell a telefonnak, kulcsnak, nem kell cipzár a belső zsebre. Ha van ráhajtós teteje, nem kell cipzár, ha nincs, akkor azért legyen mivel becsukni.
Színben a nagyvirágos vagy aprómintás nem jön be, inkább egyszínű anyagok, vagy ezek kombinálása. A fül az nem kézi, hanem válli, akár átalvetős stílusban.
Nem mellesleg legyen egyedi a stílusa...

Névtelen írta...

Nagyon jó ez az összeállítás :-)

Elsőre úgy gondoltam, hogy azt írom: mindegy, csak táska legyen! (imádom a táskákat!!!) De gondolom ilyen válasszal nem sokra mész:-)

Az egyedi, kézműves dolgok árukat tekintve nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak (eleve), de szeretem őket, ezért nagyon meggondolom, hogy mire adok ki pénzt.
Fontos szempont, hogy jól tudjam kombinálni. Ezért az olyan darabokat szeretem, amelyek egyszerű vonalúak, de van rajta valami kis apró nüansz (pl. szegély, dísztűzés), szépen kidolgozottak, finomak, de bírják a strapát, mert ha megszeretem, akkor még évek múlva is szeretném viselni. Méretét tekintve nem is kicsi, nem is utazótáska, a már említett A4 talán a kulcsszó ;-)
Mégsem hagyományos értelemben klasszikus darabra gondolok, mert biztosan nem feketét vagy barnát vennék. Inkább szép téglaszínűt, narancsot, napsárgát, meggypirosat, borvöröset, padlizsánlilát, levendulakéket, olajzöldet, petróleumkéket, türkizt, borsózöldet.

A válogatásodból az utolsó mustársárgát szívesen bevállalnám :-)

Teklagyöngy írta...

Nekem legjobban a 2 sor 3 táskája tetszik. A letisztult vonalak nagyon berobbantak a divatba és őszintén nekem erősen tetszik. A részletek pedig a cicoma részét adják. Én ezt a vonalat próbálnám ki a helyedben Colette!

Sziranszki írta...

Nekem a nagy táska a favorit, pakolós, hosszú füllel (az nem baj, ha van rövid füle is, de hosszú mindenképp legyen), zsebekkel és lehetőleg zippes záródással! A válogatásodból az alsó sorban lévő zöld tetszik nagyon!

Újságíró Világvégén írta...

Ezek közül a 2. sor utolsója jön be.
A legfontosabbak: 1. a méret (jó nagy legyen, az enyém mindig tele van gyerekcuccokkal, meg a férfiak szerint felesleges holmikkal), 2. a tartás (nem szeretem, ha leteszem a táskát és összeesik), 3. a szín (legyen feltűnő, színes, de mégis sokféle ruhához, kiegészítőhöz passzoljon) 4. nem túl nagy fül, 2db. (hogy tudjam csak kézben hordani, de ha nagyon akarom - vagy ha a gyerek már szaladna eg autó elé - fel tudjam húzni a vállamra anélkül, hogy a derekamig érjen a füle) 5. legyen praktikus része (most pl. egy ilyenem van, pinkben http://taskanet.hu/product.php?productid=19112 - azért szeretem, mert egyfelől nem látszik rajta a kosz, de a füle és az alja bármikor gyorsan áttörölhető, másfelől - ugyan a képen nem látszik, de ha jobb kezes vagy és logóval kifelé hordod, akkor (na, hogy is magyarázzam?!) első rész és a bélése közé bevarrtak egy zsebet a jobb első fül meghosszabbításában, mindenféle zárás nélkül, ami pont arra jó, hogy villámgyorsan fel tudjam venni a telefont, vagy beledobjam az aprót. Jó mély (a táska aljáig ér, nem esik ki belőle semmi) és mindig kéznél van.
Ja, még egy: a belseje világoszöld, majdnem kisliba... nagon tuti a pinkkel... valószínűleg nem mindenki olyan elvetemült, mint én, de a praktikusság és a méret tuti fontos szempont másoknál is...

colette írta...

Köszönöm nektek, minden hozzászólás értékes információkkal szolgált, most összegyúrom őket egy NAGY TÁSKÁBA!
Hamarosan jelentkezem vele:-)

Gabriella írta...

Nekem a második sor 4. táskája tetszik. Színben és formában is. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Az utolsó sor táskái is tetszenének, de én nem szeretem a kis fül- nagy fül kombinációját, mert ha a hosszút használom, akkor a rövid zavar és fordítva. És még egy fontos dolog, mindenképpen zippes záródása legyen. A belső felosztásban az egyszerűbbeket részesítem előnyben, mert "sok bába közt elvész a gyerek".