2013. április 4., csütörtök

maMut gyár

Munka is van, nem is kevés. Szó annál kevesebb róla. Pedig nem érdektelen. Izgalmas, kihívásokkal teli, kevés időm van elemezgetni a történéseket, mindenesetre a játsziterem korlátjainak áthelyezése határozottan frissítőleg hatott a munkámra. Éppen egy naptári éve annak, hogy átrendeztem néhány kifejezéssel a (v)iszonyomat. Hogy maradhasson valami homály is körülöttem, az olvasóra bízom eme szavak megfejtését, amikkel nekem "bajom" volt.  Először rácsok mögé dugtam őket, majd a rácsokat befüggönyöztem, hogy ne is lássam márketing és társait... majd baráti beszélgetések és önmagam marcangolása rádöbbentettek a megoldás mégis  a legnagyobb ellenállás irányában keresendő. Ha viszolyogsz a szatyor szótól,  akkor hívhatod a termékedet - mert innentől  nem csak alkotásaim vannak-  maMutnak,  a lényeg, hogy megcsináld a nem létező álmaid legjobb szatyorját, kicsit nagyravágyóbban fogalmazva a "szatyrok királynőjét",  felülmúlva önmagad képzeletét!;-) Ez ám az igazi kihívás! 
Így született ez a sokoldalú, nagy teherbírású, praktikus, de egyben nagyon színes univerzális szatyor, ami a mindennapok sűrűjében egy fiatal kismamától, a munkába járó dolgozó nőig mindenkinek jó szolgálatot tehet...és tesz is. Egy éves a maMut. Idén családot szeretne, a tervezőasztalon pedig sorra  alakulnak a kiegészítő családtagok... a fotókon jó pár bemutatkozik.








3 megjegyzés:

csevi írta...

Juj! Pont a kedvenc színem! És a körtatyó. Nagyon jó megoldások ezek. Én csak üdvözölni tudom, csak így tovább. Ja és Boldog szülinapot maMutnak

Colette írta...

Köszi Csevi! Átadom a kicsikének is a jókínságodat;-)

Unknown írta...

I just love your bags. :) I want them all :)