2012. október 23., kedd

Lehullott három plussz egy falevél...





...észrevétlen az őszi ágról.

( Sanyi bácsi után szabadon.)


5 megjegyzés:

Katalin írta...

:)))))

Szilvi írta...

Na most már értem, miért is oly nagy a csend itt. Mindenki a másik játszótéren. Kicsit későn kapcsolok tudom, de úgy sajnálom, egyszerűen nem tudok azonosulni azzal a felülettel.Elveszek benne, nem igazodok ki, a hiba bennem van. Kicsit szétnéztem ott is és mindent megtaláltam.

Colette írta...

Nem osztom a véleményed, a hiba nem benned van;-) Nem szeretném, hogy úgy hasson, hogy egy felületet teszek bármi okának, ez távol álljon tőlem, de hogy sokat kell nekünk azért megtenni, hogy az a bizonyos "közösségi színtér" ízekre ne cincáljon bennünket, az bizonyos és tényszerű. Jelen pillanatban azt gondoltam ki, hogy minden hónapban ellátogatok egy virtuális barátnőhöz, akinek még nem néztem eddig a szemébe és egy picit beszélgetünk élő szóba... Az első lépést megtettem... és ha lenne egy jó kis fotómasinám, akkor egy igazi, hús-vér szereplős (riport)sorozat is indulhatna mindebből, mondjuk itt a blogtérbe, visszacsalogatónak! Hm?

Szilvi írta...

Jól hangzik, a puding próbája az evés. Ha úgy érzed, hogy még erre is van energiád, biztosan vagyunk sokan akik örülnénk ennek.

Colette írta...

Akkor nyomatékosítom, HA LESZ EGY JÓ KIS FOTÓMASINÁM! Még várat magára a sorozat:-) Energiámat fényképezőgépre cserélném, jeligére, hahahahaaaaa!