2011. február 4., péntek

Csak egy kép...

... szép hétvégét!


7 megjegyzés:

Molika írta...

Ó ez már egy igazi tavaszi kis kert!
De jó volna az ablakból is ilyet látni :o)

Rita írta...

Na tessék, megint egy, és ez is tökéletes :))))! Colette, ne tedd ezt velem :))))! Gyönyörű!

Colette írta...

Ez itt az "üvegházas" tavasz:-)
Elég baj az nekem, hogy ma sem rendeléseket készítettem, hanem elkapott a gombolhatnék ( Fércjutkának kísérlezek folyamatosan)... utána meg beindul a kishangya és komponálhatnékom támad, a táskára meg már nem marad idő, idő, idő.... még mindig azt érzem, hogy kevés az idő.... de hová is sietek én???:-)

Rita írta...

Colette, ez művészet. Egy művész pedig csinálja azt, amit ő jónak lát. A rendelések meg fognak várni, hidd el. Nem tucatárut készítesz végül is. Legalább amire pl. az én kérésemhez elérsz majd, maximálisan kiforrja magát minden és a megrendelők olyat kapnak, hogy leesik az álluk :))))). Komolyra fordítva, minden, amit csinálsz, hozzáad valami pluszt a többihez is, szóval szerintem ez nem elkalandozás. Pedig én már hónapokkal ezelőtt is azt hittem, ezt már nem lehet fokozni :).

csigaszabo írta...

Nálad már bimbóznak az újabb és újabb ötletek, mi lesz, ha egyszer ideér a tavasz? Nincs mese (azaz van), megint kivirágzol :)
Most ez lett az aktuális kedvencem, lecseréltem az "alkonyatot".

Colette írta...

Kedves Rita,
végülis ez így is van jól, és engedek is magamnak, nagyon sok szabadságot... ez egy Isteni kegy, amikor azt csinálhatod, ami mások és magad számára is a legnagyobb öröm...
és most hirtelen kaptam két lyukas órát, a kamaszok szanaszéjjel, a kicsit pedig elhívta egy kisbarátja "vendégségbe"... mit is kezdjek ezzel a két órával???:-)))

Anita, most bevallom őszintén, hogy már szerettelek volna megkérdezni benneteket, hogy az alkonyatban mi fogott meg, mert nekem nem éppen a kedvencem:-(
Az Etsy-n is szerintem azt jelölték a legtöbben! Hmmm?
Már megint ott vagyok, hogy ami igazán nekem tetsző az senkinek, ami pedig tőlem távoli, az mindenkinek:-)

csigaszabo írta...

Colette, köszönöm, hogy benéztél hozzám. :)
A kérdésedre pedig nem tudom a választ, talán az tetszett meg az alkonyatban, hogy amíg a narancs, piros, lilás vidám színek mind mind bejönnek az olvasatodban, ez valami más lett, kitűnt a többi közül, pont nem az üdeségével. Úgymond megakadt a szemem rajta, mert nem ilyeneket szoktál készíteni.
Ugyanígy vagyok most az üde zöld nyakláncoddal, nagyon tetszik, pedig nem ilyen színekkel szoktál dolgozni.