2011. február 6., vasárnap

Erdő, smaragd, zöldborsó, avokádó...

...lime, menta, egres, pisztácia, zöldalma,
citrom, borsmenta, menta,
 jáde, rézpatina, zsálya...

Mi bennük a közös?
ZÖLDEK.

Jöjjön most egy zöldborsó, zsálya és lime eleven kavalkádja
egy frissítő zöld nyakék formájába öntve.



7 megjegyzés:

KeDo írta...

:)) ...

Unknown írta...

zseniálisak ezek az ékszerek, Colette!!! :-)

Colette írta...

kedo, ugye mondtam... egyszerre kotortunk a zöldekbe:-)))))))))

Nóri, jó hogy itt vagy, mert már kezdtem elbizonytalanodni:-)
Minden évben egy picit belekotnyeleskedek a textilékszer témába... most jól érzem magam benne:-)

Kicsoda írta...

Szerintem nagyon jok, amiket csinaltal, ami nekem nem jon be az a logos resze. Nem gondoltal meg ra hogy kiprobalod pl a bor lancot? tobb szinben vannak es szerintem az ekszer szerubbe teszi.

Colette írta...

Tudod nekem a diszítés a mindenem, és mikor már valamire fel kéne lógatni, egyszerűen ez a része nem hoz lázba, pedig az EGÉSZ szempontjából nagyon is fontos.
Nagyon köszönöm a véleményed, mert nekem építő... megerősíted azt az érzést, hogy még nincs kész a dolog... és dolgozni kell rajta:-)

Kicsoda írta...

Tudom:-) ez nagyon latszik, a medal resze `egyben` van, kesz. De a lanc nincs, abban nem vagy benne TE sem. A lancszemektol `nehez` lesz a lanc. En ilyesmire gondoltam http://www.flickr.com/photos/eszterda/4308923886/in/set-72157622997955215/, hasonlot csinalt nekem aztan Eszter. Tudom, hogy majd ki fogsz talalni valamit, azert is mertem elmondani. Jo munkat!

Colette írta...

Ki fogom találni:-)))
A javaslatok -mert nem csak tőled, másoktól is kaptam-... egyszerűen még nem illeszkednek a koncepcióba:-)... de ez is csak annyit jelent, hogy még együttesen sem hoztuk össze az EGÉSZET:-) Ebben én nagyon türelmes vagyok most, mert nincs tétje... ezt, most nem tudom érted-e? Ezt abszolút játéknak tekintem...semmi munkakényszer nincs benne... így aztán a megoldás előbb-utóbb, de megjön. Kérem, és adatik:-)
Mégegyszer köszönöm... nagyra értékelem a hozzászólásaidat!