2014. január 23., csütörtök

Amikor blogolni kezdtem...

... nyilván éreztem, hogy a munkáim nagy figyelemnek örvendenek és ezt a regisztrált olvasói létszám is megtámogatta. Tavaly két olvasót veszítettem, valószínű nem tetszett nekik a döcögőssé vált és nyomokban zöldségeket beszélő újdonsült profil, abszolút megértem. Tegnap viszont érkezett új olvasó Brazíliából, aki kedves levelet is írt bejelentkezése mellé, amiben beszámolt róla,  magyarul ugyan nem tud, de szeme azért van. Köszönöm a bókot! Thank you so much Yvonne! 

...a Zöld Múzsának 12 követője lett egy év alatt, hááát ez  sok vagy kevés egy kihalóban lévő szektorban?  Ajánlom magamat, mert az amerikai jósok is azt jövendölték, hogy ez egy zöld év lesz, a karfiol éve, meg a pop up éttermeké ( kedvemre mazsoláztam Fűszeres Eszter írásából ). Egy biztos, engem sajnos ezek a számok nem tudnak befolyásolni ha kaja van és elragad a főzés szenvedélye, akkor akár egyetlen embernek is tudok órákat zöldségekről magyarázni és három posztot megírni egy éjszaka. Pihenésképpen már hajnal felé járt, de megnéztem a "libapásztorfiú"-ról szóló sikerfilmet. Lehet nem kell volna, mert a zenéje úgy felspanolt, hogy alig tudtam utána elaludni ... a fa arc rám tett hatásáról már ne is beszéljünk!;-) 

...és közben azért varrok is, azt veszem észre, hogy a főzés lendülete a varrási tempómra is jó hatással van. Szóval a fűszerek  FŐ SZEREK! Süssetek, főzzetek, de ne hagyományos módon. Kinyílt a világ, mindenkinek kötelező benne megtalálni önmagát!



12 megjegyzés:

horimarika írta...

Én nagyon büszke vagyok a Colette táskámra. Már régóta intenzív bevetés alatt tartom és még mindig bírja. Egyszerűen imádom.
De az biztos, hogy a blogod folyamatos bámulása gyakorlatilag lehetetlenné tette legalább egy táska nem beszerzését.... az csak extra, hogy olvasni is érdemes... Köszönöm!

Anna írta...

Rám nagy hatással van a Te zöldülésed:) Apró változások vannak a konyhámban ám! A varrott alkotásaid, a színek pedig...! Írjál nekünk sokat!

Anna írta...

Rám nagy hatással van a Te zöldülésed:) Apró változások vannak a konyhámban ám! A varrott alkotásaid, a színek pedig...! Írjál nekünk sokat!

Colette írta...

Jupééé! Még kommenteltek is, köszönöm! És előbukkant egy újabb olvasó... azaz visszaállt a világ rendje;-)
Tudom én, hogy írni is kéne, de nekem ahhoz szükséges egy "alkohol" nevű doppingszer, azt meg mostanában nem fogyasztok...
A zöldülés meg fontos, Anna hajrá! Tök mindegy, hogy melyik irány ( húsos vagy hús nélküli ), a zöld mindegyikben fontos tényező. A vegánban meg alap;-)

Tímel írta...

Drága Colette!

Mindíg olvasom amit írsz, de tény, eléggé ritkán írok.
Szeretem a munkáidat, szeretem ahogy írsz és fotózol. Szeretem ahogy örülsz a kis csodáknak, melyek körbe vesznek. Szeretem, hogy ezt önzetlenül megosztod velem-velünk.

Köszönöm :)

Mellékesen vegán étkezem,gyakran a Dalai Láma kántálását hallgatom munka közben, jógázom, este meditálok.
Az "új" blog vonulatnak így én nagyon örülök:)

Bogi írta...

Szeretem, hogy ennyiféle színt használsz, mégis megteremted közöttük a harmóniát.
Én nem bánom, ha döcög a blogod, tudod, a kevesebb néha több. :)

Colette írta...

Tímel, te itt!!!??? Nosztalgikus hangulatom támadt a felbukkanásoddal. Köszönöm, hogy adtál jelet és megerősítettél benne, hogy sokan itt lehetnek még az éterben, csak nem érzékelem:-(

Colette írta...

Köszönöm Mirci, voltam vagyok leszek!

Nia írta...

De még mennyire ZÖLD ÉV lesz!! Nálam biztosan :)

Abile írta...

Drága Colette! A döcögést teljes mértékben megértem és átérzem. :o) Azért vagyunk még olvasó üzemmódban itt jó néhányan! További sok sikert és jó egészséget kívánok neked az alkotáshoz, íráshoz egyaránt!

Colette írta...

Nia drága, együtt zöldülünk!!!

Colette írta...

Abile, de jó, hogy itt vagy, köszönöm!