2013. szeptember 1., vasárnap

Kölcsön főzés visszajár!

A két blog rosszabb, mint az egy. Az is komoly fejtörést tud okozni, hogy egy-egy élmény/téma hová is tartozik? Nem tudom eldönteni a mai napról sem ami színes és kerek is volt egyben, ráadásul nagyon is benne voltam, ez most colettecolor?;-) Zöld múzsának meg kevés, mert nem lesz recept... most még nem.

Marad a közlésvágy ezen a felületen, mert félek, ha éjfélig nem küldöm ki frissiben az éterbe, bennem reked a nyár legfelejthetetlenebb ( ...atya ég, de hosszú ez a szó!... ) élménye. Sajnálhatnám és ti is.

A lényeg ... mert 24 perc van még a napból ... a Zöld Múzsában Panka mellett egy nagyon kedves barátomnak köszönhetem a rendezvény sikerét ( a családomat sem felejtem ki a felsorolásból, ők "testvéri kötelességből" támogatnak mindenben, amiben tudnak ), akit a  konyhában ismeretem meg és azóta is ez kapcsolatunk színtere. Bálint sokat segített a Zöld múzsa második felvonásában, így nem volt kérdés, a kölcsön főzés részemről visszajár. Ötödik alkalommal nevezett cégének ( Audi Hungaria Győr )  főzőnapján a free style kategóriában vega ételköltménnyel. Szívesen álltam be mellé csapattagnak, konyhalánynak egy jó vörösboros cukkinipörkölthöz, ahol együtt élhettük át a főzés szeretet nyelvét, mert főzni jó, csapatban még jobb! És ami együttműködésünket koronázta, besöpörtük a zsűri elismerő pillantásai után az emeletes tortát, ajándékokat konfetti záporesővel a nyakunkban, "világbajnok" lett a főzőversenyen a vörösboros cukkinipörkölt ehető tányéron, padlizsánkrémmel és kecskesajtos masszával töltött parázson sült krumplikkal,  friss rozmaringággal és retekcsírával körítve. Bánhatja aki nem kóstolta, de annyit ígérhetünk, teremtünk alkalmat az újrázásra! Hamarosan. 





Lehet e ennél szebb élménnyel koronázni ezt a főzőcskézős nyarat? Ölelek mindenkit, aki velem volt  ma és osztozott a munka, öröm részleteiben! Háromszoros hurrá a Vega Plus csapatának!

6 megjegyzés:

pinkóci írta...

Nagyon nagyon gratulálok!!!! Biztos finom lehetett, a csapat pedig... egyszerűen tökéletes! ;)
(Azért a konfettiesőben való álldogállásért irigy vagyok :D

Anice kötős blogja írta...

Gratulálok Niki ez aztán siker a javából!

Colette írta...

A konfettinél is egymásra néztünk Bálinttal, hogy csak a Panka hiányzik, de a borzalmas torta szelésénél is a te muffin nyelte bonbonod jutott az eszembe, hogy az emeletes tortát elcserélném egy falás csupa-csokisodra szívesen!:-)

Colette írta...

Csapatmunka!A legnagyobb siker részt venni benne!

Névtelen írta...

Én meg ahhoz gratulálok, hogy milyen csinosra fogytál!!!!! Olyan vagy, mint a nádszál!

Colette írta...

Köszönöm, biztos a piros kötény jól takar;-)