2012. március 2., péntek

Van már COLETTECOLOR táskád?

Igen, valahogy így hangzott el az első kérdés, amiből kinőtte magát a most következő játék. Ez amolyan megmozgatós, megosztós, lájkolós lesz azoknak, akiknek van már tőlem táskájuk, és azoknak, akiknek még nincs, de nagyon szeretnének egyet:-) Lássuk mit kell tenni azért, hogy játékba kerülj?

1.LÉPÉS: Nincs más dolgod, mint küldeni a colette.color@gmail.com címre egy fotót, fényképet a kabátodról, mondjuk nem a téliről, mert azt már lassan eltesszük a szekrénybe, hanem arról amit éppen most veszel elő:-) Érdemes kihasználni az első tavaszi napsugarakat, hogy ragyogóan mutass a kabátban, mert nagyon szeretnélek benne látni téged is, persze ez nem feltétele a játéknak, csak egy óhaj a részemről. A kép mellett szívesen olvasnám, hogy melyik táskát választanád tőlem, ha Te lennél a szerencsés nyertes.

Van már COLETTECOLOR táskád? Ez nagy öröm nekem és nagyon bízok benne, hogy szeretnél tavaszra még egyet! Két választásod van, vagy küldesz egy fotót, amin Te és a táskád szerepel, vagy a tavaszi kabátoddal szállsz játékba! A döntés a Te kezedben:-)



2. LÉPÉS: 
Válassz táskát az új tavaszi COLETTECOLOR kollekciómból amiket a boltjaim polcain találsz. 
ITT vagy ITT válogathatsz kedvedre. Nincs köztük álmaid táskája? Régebbi modellek között is nézegethetsz. Ha egy abszolút egyedi elképzelést szeretnél, azt is szívesen veszem. Kérheted a tanácsomat is, hogy melyik táskát ajánlanám a kabátodhoz. Remélem nem hagytam ki egyetlen opciót sem:-) Mindezen információkat küld el nekem a képpel együtt. 




3.LÉPÉS: Amikor átveszem tőled a munkát és elkészítem a kabátod fotójának és a választott táskának a kollázsát, és ezt feltöltöm a COLETTECOLOR TAVASZI JÁTÉK  albumába. Ezzel már játékban is vagy. Ha tetszik a látvány, a kabátod és a táska együtt, akkor együtt örülünk a tetszésnyilvánításnak és a kollázs ( vagy az album) megosztásának a saját facebook oldaladon.
  
Mindezzel megnyerheted a 10.000 Ft os COLETTECOLOR vásárlási utalványt
amit a COLETTECOLOR boltok egyikében vásárolhatsz le 2012. június 30-ig,
vagy a játék után leadott táskarendelésed során érvényesíthetsz.  



A fotók beküldési határideje 2012. március 8. csütörtök éjfél.
Sorsolás 2012. március 9-én, a játékos kedvű volt és leendő vásárlóim között, akiknek a kollázsa a fent jelölt időpontig feltöltésre került a COLETTECOLOR TAVASZI JÁTÉK albumba. 


Mindazoknak pedig, akik nem játszanak velünk, de kiváncsi szemekkel követik az eseményeket, kívánom, hogy jól szórakozzanak, mellette nagy köszönet, ha a játékot népszerűsítik a technika bármely eszközét igénybe véve! Például itt van hozzá egy banner:



JÁTÉKRA FEL!




6 megjegyzés:

Hunszil írta...

N akkor szépen sorban :))) elő a kabáttal, elő a nettel és a fényképező géppel :))) Ok hétvégére a programmom:))))

Vízicsibe írta...

Szia! Szeretnék játszani...de.....mi van akkor, ha van tavaszi kabátom, választok táskát a sok szépséged közül , feltöltöd a kollázst...de nem vagyok rajta a facebook-on ?

Vízicsibe írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Vízicsibe írta...

Bocsi, az előző megjegyzést sikerült kétszer elküldenem....

Colette írta...

Ezt a kérdést igazából vártam, készültem rá, csak már nem szerettem volna a játékot tovább bonyolítani.
Nyugodtan játékba szállhatnak azok, akik nincsenek a facebookon, és semmiképpen nem kérném, hogy a játék miatt regisztráljanak, mert nekem sem tetszene egy ilyen burkolt kényszerítő erő:-)Azt egyelőre nem tudom megígérni, hogy az összes kollázst ide is feltöltöm egy aloldalra, mert így is elég munkás játékba fogtam, de ha már többen lesznek, akik nem facebook rajongók, akkor azért itt a blogban az ő kabátjukat a táskával megmutatom. Jó lesz így? Senkit nem szeretnék diszkriminálni, aki játszani akar, az fog is:-)

lapappilon írta...

szia!
küldtem e-mailt, remélem elfogadod jelentkezésemet.
facebook oldal ebben a pillanatban s tegnap este sem működik-működött....

minden jót
Éva