2012. március 21., szerda

Fogynak a zsebek

Kérdeztem itt a poszt végén, hogy milyen táska legyen még.  Rita  tette le a mai táska alapkövét. Azt írta, hogy legyen olyan, amibe elfér az A/4-es mappa. Legyen:-) Ám nem kötötték le a gondolataimat a vállpánt, a cipzár és a zsebek, folyton színekkel köröztem:-) Szerettem volna a zsebeket biztonságosabbá tenni, mondjuk egy fedéllel. Félig kész voltát részlet fotókkal tudom nektek prezentálni, kiváncsi vagyok milyen a képzelőerőtök! Jól véssétek be az első benyomásokat, és ha a táska (majd) elkészül, összevetjük a képzeletet a valósággal, jó?
Azóta érkezett Csillától újabb felvetés, milyen lehet a tulipán táska farmerből? Szerintetek?

Ha felkeltette érdeklődésed a soron következő Textiles Alkotónap témája, akkor iratkozz fel a blog fejléce alatti hírlevélre! 









5 megjegyzés:

bruercsi írta...

Izgalmas kezdemények! Vetődnek el bennem kérdések, kíváncsiságom ébredezik! :)

ezkriszti írta...

A farmer szuper újrahasznosítós alapanyag, meg a szinei is..ahhhh. Kicsit félek a varrásától...Azt hiszem mennem kell a tanfolyamra. :)

Rozy írta...

Már gyűjtöm a fiam szétszaggatott farmer nadrágjait, inspirálódok. Ha lehet :-)
Szuperek a táskáid!

bruercsi írta...

Visszanéztem hozzád a fejlemények ügyében...és látom hajnali 5.54 perckor némi kivetni való van az íráskészségemben. Szóval tisztán emlékszek, hogy azt akartam írni: ...Sorra vetődnek fel bennem a kérdések... :)

Colette írta...

Ercsikém, ez a blogger átírja a dolgainkat?:-) Ébredezzen is a kiváncsiságod, mert tudok még mutatni néhány variációt, hogy elcsábulj, de akkor most melyik is lesz az alkotónap témája? Mindegyik egyszerre?

Kriszti, félelemre semmi ok:-)

Rozy,mi mást lehet csinálni itt a számítógép előtt, mint inspirálódni:-)