2012. február 25., szombat

MOTIF at NIGHT

Ezek az idegen elnevezések nem azt szolgálják, hogy ország-világ előtt bizonyítsam, tudok idegenül.
Sajnos a nyelvtanulás kimaradt az életemből, vagy csak nem kaptam hozzá talentumot, de szerintem tök fölösleges magyarázni a bizonyítványt, nem tudok és kész, nem csak angolul, máshogy se. Viszont  ha egyből angol nevet adok a táska családoknak, akkor van  remény, hogy magyarra le tudom fordítani, míg fordítva nem biztos:-)

Remélem többen szemfüles módon észrevettétek, hogy igyekszem egy kis friss, modern fuvallatot vinni a munkáimba. Van amikor ehhez nem szükséges teljesen új alapokról indulni, egy meglévő modell újragondolása is hozhat megfelelő eredményt. A hagyományos motívumaimat - lélekmadár, tulipánfa, tulipánablak - átcsempésztem egy árnyékvilágba, vagy ahogy az angol kifejezés sugallja az éjszakába:-) Fekete bőrből készültek a leegyszerűsített rátétek nagyon színes, élénk vászon alapokra, mindezt a négyrekeszes nyeregtáska fazonra. A kiegészítők színét feketére redukáltam: cipzár, húzóka, pántösszekötő elemek, valamint a táska belső oldala. 

Szerintem ennyi szöveg éppen elég lesz róluk, mert annyira beszédesek a képek... jöjjenek hát! Utána pedig az elfogulatlan vélemények, mert arra is szükség van.  Megosszátok velem, ugye? 
(Nincs szóellenőrzés, megpróbáltam kiiktatni:-) )








6 megjegyzés:

böpörö írta...

Fájdítod a szívem, ez nem ér!!!
Imádom mindet, harmonikusak, pont annyira modern és pont annyira "lélekmadaras" amennyire szeretném, tökély...

eszterda írta...

Szépek! Tetszenek nagyon Colette!:)

Hunszil írta...

JAJaaj! Elkezdtem sprólni rá, mert a gyökereim táskám kezd tönkre menni annyit használom:))) lassan újítani kellene:)))
Csodásak :)

Colette írta...

Köszönöm lányok, adok a véleményetekre:-)

norono írta...

Bár az éjszakáról nevezted el őket, nekem mégis a friss üde, virágba borult tavasz jut az eszembe róluk! Csodásak és szívet melengetőek!

Colette írta...

A motívumok az éjszakában... azaz árnyékmotívumok is lehetnének... de örülök, hogy ennek ellenére tavasziasak maradtak, mert voltak félelmeim a feketével kapcsolatban:-)