2012. február 27., hétfő

Hogy álltok, ültök, köttök?

Még három? vagy négy? napig várjuk azokat a csöves kígyókat, tekeredő baktusokat, meg még ki tudja mik nem születnek, de ebben éppen a kreatívitás sokszínűsége a jó. Milyen uncsi lenne, ha mindenkinek ugyan olyan lenne a sálja egy azon leírás alapján dolgoznánk, netalántán ugyanabból a fonalból is:-))) Szeretlek benneteket!

NÉZZ BE A
és kérlek szólj, ha elküldted 
de mégsem látod a produkciódat!
Köszönöm.

6 megjegyzés:

Hencsilli írta...

A blogomra már tettem egy ízelítőt belőle:) Este elküldöm Neked is a képeket :D Jó volt ez a játék :D

Ányi írta...

Én jól állok, kötök (én! Nem is tudok kötni!), fodros szélű baktus lesz belőle, de sajna nem tudok fényképezni, mert nem jó a gépünk :(

Tünde írta...

Én sem vesztem el. :) Kicsit nyomaszt a március 1. közeledte, mert úgy adódott, hogy kevés időm jutott sajnos imádott hobbimra. De ha látnátok.. :) képes vagyok mindenhova magammal cipelni (szó szerint.. ), minden percet kihasználni, még sötétben is kötöttem esküszöm! :D Autóúton, autópályán, pedig ott semmi fény nincs. :D Megnéztem világosban, hála égnek nem tévedtem el, és nem is ronda. :) Hozom majd a képet.
Ja és részemről külön köszönöm az utolsó mondatot (ami a szeretetről szól). ;) Jólesett.

Colette írta...

Ha a hétvégéig kitoljuk az időpontot, az segít a befejezéshez? Nem szeretném, ha bárkiéből UFO projekt válna:-)

Tünde írta...

Köszönöm, de ha csak miattam kellene, akkor nem akarom megborítani az eredeti tervet. Ha más is szeretné, az más. Egyébként úgy látom most, hogy bele fogok férni az időbe. Talán talán. :D Természetesen köszönöm a kérdést. :)

Főkolomp írta...

Én tegnap este fejeztem be, kicsit nagyobb lett, mint terveztem. Ma este fotózom, utána küldöm is a képet.