2012. február 29., szerda

Egyikből ki a másikba be...

Rövid leszek. Valamikor éjféltájban lejár az ÁTKÖTÉS játék határideje, de mivel engem is tévesen anyakönyveztek annak idején, és március 1-én  az esti órákban vajúdott velem édesanyám, aztán csak éjfél után 00.54 perckor láttam meg fényes e világot, mégis a nővérke március elsejére dátumozta a születésemet, így most éppen ilyen rugalmas leszek a játék határidejét illetően. Nem szeretném, ha bárki időtényező miatt maradna ki a fináléból. Addig összegzek, kitalálom a LEGeket:-), megírom piszkozatba az összefoglalót, megnézem, hogy miket ígértem a játék kiírásakor, mert olyan régen volt, hogy már el is felejtettem ... nem sietünk sehová, a telet már úgyis elűztük. Más ok miatt sem sietünk, mivel fél lábbal egy új COLETTECOLOR játékban vagyok benne, ami azért sokkal nagyobb kihívást jelent számomra és cseppnyi izzadságszaga is van:-) Bocsánat, ez kicsúszott!

TEHÁT az
utolsó simítások határideje:
2012. március 2. péntek 24.00 óra,
eddig várom a fotókat a 
colette.color@gmail.com címre.

... az is lehet, hogy csak magamnak kedvezek ezzel...


11 megjegyzés:

Szemkép írta...

Ilyen is van: az átkötéshez vettem egy giga méretű tűpárt, még akkor, a játékkihirdetés után és, és azóta is drukkolok a kötőknek és a tavasznak. Mind a kötők, mind a tavasz győztek, én majd nyáron bepótolok:)

Nagyon ötletes sálak és kendők születtek és szuper ötlet volt a játék.

böpörö írta...

Isten éltessen sokáig, Colette, bár ezek szerint éjfél utánig kellene várnom vele, de nézd el az aluszékonyságomat:)
puszi

Aledi írta...

Boldog, kreatív szülinapot!

Ági írta...

Boldog szülinapot!

Abile írta...

Boldog születésnapot kívánok! Én még sajnos nem tudtam teljesen befejezni a sálat, de igen szép darabka elkészült belőle. Igyekszem ma este fotózni és küldeni, köszönet a határidő meghosszabbításáért!

Anna madam írta...

Isten éltessen sokáig,még sok boldog születésnapot kívánok!

Sofie írta...

Boldog születésnapot!

Tünde írta...

Abszolút végszóra lettem készen.. és erre mit olvasok.. :)
Fotózni úgyis már csak reggel fogok tudni, de akkor küldöm rögtön. :)

Tünde írta...

..és, ha majd olvasod: boldog szülinapot! :)

Makay Anikó írta...

Boldog születésnapot!
(Hogy nálam ez milyen lassan esett le... pedig a játék indításában is írtad az időpont apropóját...)

Colette írta...

Köszönöm a jókívánságokat... fenébe azzal a szülinappal ( bár éppen most lépek az életkehely hetedik hetesébe...), a lényeg inkább hogy ilyen ajándékokkal lepem meg magam: egyik JÁTÉKból ki, a másikba be:-) Aki tud a sorok között is olvasni, annak most jó, aki nem, azzal majd egyszer egy kávé mellett megbeszéljük! Puszillak benneteket!