2012. február 16., csütörtök

Egy kutya, egy nadrág és a zöld szín

Ma éppen belefogtam a napi teendőmbe, amikor a nagy zöld autó ( postás ) megállt a házunk előtt. Jesszusom, mit hozhatott, mikor nem rendeltem sehonnét, semmit! Átvéve a csomagot, a feladót látván már eszembe jutott, hogy Gabinak ígértem egy nadrág átalakítást. Mindkét szára  20 cm magasságban el volt hasadva... úgy mesélte, hogy egy kutya szaggatta meg három éve börzsönyi kirándulásuk során. Tudtommal a zöld a nyugalom színe, emiatt alkalmazzák a kórházakban is, de ennél a jószágnál éppen az ellenkező hatást fejtette ki:-) 
Az eltervezett "A" verziót felülírta a hirtelen jött nadrág, mert pár percnyi szemezés után úgy döntöttem, hogy félre mindent, életbe lép a spontán "B" projekt, azaz most vagy soha ezt a nadrágot kicsicsázom az előre megbeszéltek szerint. Hirtelen felindulásommal az összes megrendelésemet beelőzte... ezt szoktam volt mondani a megrendelőimnek, ha az ötlet és a hozzávaló kellékek a kezem előtt hevernek, akkor engem nincs ami megállítson a megcsinálásban. Ennek a zöld nadrágnak pedig ma jól álltak a csillagai:-) 



Nagyjából egyidőben, amikor a nadrág szárába  ívesen belevágtam az ollómmal, Rita megírta a  RE-FASHION elméleti értekezését a témában, anélkül, hogy az elmúlt napokban beszéltünk volna bármiről, de leginkább, hogy összebeszéltünk volna:-) Szeretem ezeket a kreatív összekacsintásokat:-) 

14 megjegyzés:

Szabó Zsófia írta...

Fantasztikus lett!!! Szeretem együtt ezeket a színeket! És ismerős az is, hogy az aktuális megrendeléseket félresöpröd. Tudom, milyen, ha valamit akkor és ott azonnal meg KELL csinálnod... Mert egyszerűen muszáj, nincs mese! Én nem haragszom! :o)))

Colette írta...

Drága Zsófi, neked már írni akartam... mert a tiédre ötlet az van, de se fül, se anyag... este írok, hogy újra átgondoljuk-e... vagy várunk a végtelenségig... de köszönöm a türelmed!

böpörö írta...

Meggondolandó, hogy elszaggassam én is valamelyik nadrágszáram (bár nem egy kutya által), hogy ilyen csudagatyóm legyen!

Timi írta...

Egyszerűen gyönyörű, nagyon stílusos!

Kékmadár írta...

Úúú, ez nagyon jó! Böpörő, én megszaggatom a te nadrágod, te meg az enyémet, jó? Aztán együtt megyünk Colette-hez a cafatokkal :-)

Hokata írta...

Már idomítom a Simit:)))

Nyitnikék írta...

Én is beszállnék a nadrágszaggatásba adok-kapok alapon:-), szóval csuda klassz lett.

Colette írta...

Lányok neeeeee!!! A verítékem nincs a képeken:-))) Retusáltak a fotók:-)))

böpörö írta...

Móni, megbeszéltük! De nekem több nadrág is kell a rohamosan növő méreteim miatt, úgyhogy te is beszállhatsz még néhánnyal:))
Colette, nem ismerek rád, ilyen harmóniát nem verítékkel hozol te létre:)

Colette írta...

Nem a harmóniához kellett a veríték, hanem a nyúlós bársonyhoz:-)))

Colette írta...

De megoldottam!

Tulipánt írta...

Annyira ügyes vagy. És úgy szeretem ahogy fogalmazol. Remélem megírod majd a könyved.

Rozy írta...

Ez nagyon jó lett!

Colette írta...

Köszi Anna, soha nem lesz könyv, de soha ne mond, hogy SOHA:-)))

A hirtelen felindulásból elkövetett pozitív tett, szerintem kivétel nélkül, mindig JÓ!:-)