2012. január 18., szerda

Plastic Morning

A kötésem köszönöm szépen jól halad... a narancsSÁLga csőkígyóm már kb. méter hosszú... DE ezen a szép téli reggelen ki kellet próbálnom a vasalóval műanyag zacskó olvasztást, amiről tegnap szereztem tudomást HOKATA barátnőmnél töltött közös kreatív reggelin. Mert mi másról beszélgethetne két őrült nő egy kerek asztal mellett ( ...imádom Kata kerek konyhai asztalát, rajta az illatos gőzölgő teával... ), mint jövőbeli ötletekről, újrahasznosításról... Kata ebben nagy guru:-) Meg is lepődött rendesen, amikor papírról szeretett volna nekem mesélni, de én kitartóan a plastic után érdeklődtem. Eredményeképpen:

a reggeli teát
alátétről kortyoltam,
Kata társaságát
bögréjével pótoltam:-)

                                                            


Hogyan készült el ilyen gyorsan? Fonalcsiga mindig akad kéznél, műanyag zacskóból pedig rengeteg
van. Elkészítési idő nem túlzok lényegesen kevesebb, mint hogy lefényképeztem és megírtam ezt a pár
mondatot róla:-) 
...és ezzel már JÁTÉKBAN vagyok...

9 megjegyzés:

Hokata írta...

Hú, de jó lett:)
Én egyenlőre csak fejben "homokozom"
mire végzem a napi munkával, már csak a Simivel van kedvem játszani, de azt nagyon:)

Névtelen írta...

Kérlek, áruld el, hogy csináltad ezt az alátétet? Az addig ok, hogy műanyag tasakba tetted a fonalat, gondolom, csak összevasaltad. Nem?

Colette írta...

SZÍVesen elárulom, ha megtudhatom a nevedet:-)...ha mégse, akkor járj utána.

Adrienn írta...

Bocsi, ne haragudj, url hiányában azt hittem, csak ezt fogadja el. Adrienn vagyok. Tetszik a munkád, kipróbáltam, és nagyon összeugrott. lehet, hogy vékony zacsit használtam? Vagy teszel bele más anyagot is a fonalon kívül? Olyan közbélést vagymit?

csigaszabo írta...

Emlékszem, szüleim a fóliasátor ajtaját vasalták annak idején. Ez azért lényegesen tetszetősebb :)))

Colette írta...

Szia Adrienn, örülök neked ( a névtelenre valamiért mindig összeugrik a gyomrom, rossz beidegződés, de dolgozom rajta, hogy ne így legyen:-).

Szóval sok rétegnek kell lenni, minimum 8-10, a legvékonyabb átlátszó zacsikból még annál is több. Ez is elég vékonyka lett, de nagyon tetszett, ezért úgy döntöttem megérdemel egy gyapjúfilc hátoldalt:-)... arra varrtam rá.


Kedves vagy Anita... van ebben a plasticban lehetőség, nem?

Szilvi írta...

Na igen, tetszetős darab, de igazán az a jó benne, hogy ki kellett találni, ötletelni, próbálgatni hogyan is működik. Jók lehetnek azok a közös reggelik!

Adrienn írta...

Kipróbáltam ikeás zacsival (olyan tépőzárassal) az eléggé vastagnak bizonyult, de még így is kilyukadt. Holnap megpróbálom több réteggel is! Köszi a segítséget. Csodásakat alkotsz.

Colette írta...

Szilvi, ez nekem volt jó benne... arra kéne rávezetni a népeket, hogy más is attól érezze jól magát, hogy kitalál valamit... és nem a másik játékszerével óhajt játszani:-) Hm? Mert az öröm ott kínálkozik tálcán, vagy alátéten... tök mindegy, ott van. Azt hiszem annyit tehetek, hogy megmutatom, milyen jól szórakozok, és optimális esetben lelkesítek vele másokat. Van persze nem optimális eset is:-)

Adrienn, a több réteg a kulcsszó, nekem is volt lyuk is, minden is... de addig pakoltam rá a zacsikat, míg jó nem lett!