2012. január 14., szombat

Ki játszik ilyet?

Remélem előkészítettétek a fonalakat és a kötőtűket, de egy picit félretehetitek, mert még mindig nem a kígyósál következik.
 A Homokozóba hívlak benneteket. Gyerekként nem biztos, hogy veletek mentem volna, mert a homokozót nagy ívben kerültem, homokos lett tőle a kezem, a hintában pedig egyenesen tériszonyom volt, aztán láss csodát, felnőttként ennek a sokszorosát bevállalom:-) Így különös izgalommal indultam neki ennek a kalandnak, annak reményében, hogy más fóbiáimtól is megszabadulok az új kreatív térben. Most a MŰanyaggal kapcsolatos ellenállásomat transzformálom vonzalommá, hisz a nagy bölcsesség szerint valakit/valamit útálni és szeretni egyet jelent, mert az érzés jelenléte a fontos, ez adja a vonzalom magját. Hogy milyen előjelű, pozitív vagy negatív.... az kérem másodlagos, bármikor átfordulhat egyik a másikba. Ebben az újrahasznos játékban , ahová téged is hívlak,  Mű Anyagot választottam játszópajtásul. Első találkozás/bemutatkozáson túl vagyunk. LN vagyok. Én pedig MA . Először még vezetéknevén szólítgatom... (úr/hölgy) kedves, inna velem egy kávét? Leszokóban? Akkor egy teát? ... aztán kiderült a találkozás végére, hogy egészen jól beszéljük egymás nyelvét... mikor elbúcsúztunk, azt mondja nekem: - Szerintem tegeződjünk, és szólíts nyugodtan Anyagnak:-)... felsóhajtok...úgy rémlik, mi rég ismerjük egymást:-)))

Hoztam egy képet találkozásunkról. 
Apropó, tudjátok, hogy melyik multicégnek a jelmondata van a kotonban:-)
Vagy ti a neylon borítót nem így hívjátok?
Jól nézünk mi ki!:-)))


Legközelebb fonalakkal jövök, ígérem!

6 megjegyzés:

Kreatív Homokozó írta...

Gyönyörű az alkotásod!
...nálunk egyszerűen bugyinak hívnak...

Szilvi írta...

Nekem ez egy kicsit sejtelmes, megszoktam már hogy Nálad a dolgoknak funkciója is van, de ez most nem derült ki számomra. Azontúl, hogy jópofa és színes és ....tányéralátét?

Colette írta...

...a koton sokkal inkább ráillik, nekem nem átlátszó a bugyim:-)))

Szilvi, ez most se nem több, se nem kevesebb, mint egy ajánló... természetesen lesznek funkcionális darabok, de még úgy látom, van rá pár hetem... elvárások nélkül:-)Jössz-é játszani?

Szilvi írta...

Oké értem, rágogatom a falatot erősen de még kell egy kicsit gondolkoznom. Mindenesetre anyagom van mert összeraktam egy halom zacskót, szatyrot hogy elviszem a gyűjtőbe hogy mások újra tudják hasznosítani.Jó ez a játék nagyon, de a szépérzékemet bántja kissé. A csősál az egyértelműen az én asztalom is, erre meg még aludni kell.

Colette írta...

Talán nem kell bizonygatnom, hogy a szépérzékemmel nekem is összeütközésbe került, de éppen ez benne a kihívás... és annyi mindent csináltam már... általában szépet... de ki mondja meg, hogy ez nem tehető széppé:-)

Lele írta...

Én is játszom.Söt ... a kettöt egy kalap alá vettem és kötögetek egy ... még én se tudom mit,de majd lesz belöle valami.