2012. január 1., vasárnap

ETSY óceán tükrében

A 2011-es évem értékelése elmarad, a 2012 -es terveim közzététele szintén:-) Egy táskát képtelen vagyok az első lépéstől az utolsóig tervszerűen kivitelezni, így 365 nappal, hogyan is birkóznék meg. A mindennapjaim 24 órájában marad a spontanitás, ami belefér alapon, ahogy eddig is tettem... ez nekem nagyon bejövős. Ahányszor nekiültem, hogy írok egy jó posztot, egyszer sem sikerült, ellenben egy pohár pezsgő:-) vagy csak a napsugarak előbukkanása szóáradatot indított belőlem, amikor éppen ezer más teendőm akadt. És ez így jó, minden a legnagyobb rendben. Úton vagyok, nem tegnap óta, a célomat ismerem, nekem ennél több iránytű azt hiszem nem szükséges:-) A múlt évi energiáim jelentős részét az ETSY óceánra szenteltem, aminek a hozadéka nem csak dollárban volt mérhető. A láthatatlan szempárok figyelme és bíztatása sokkal ösztönzőbben hatott rám, mintsem gondoltam volna. Köszönet ezért mindenkinek!
Nem szeretném mindezt statisztikai adatokkal alátámasztani, mert a számok sokszor megcsalnak bennünket, ellenben egy válogatást hoztam nektek, hogy az ottani látogatók, melyeket találták figyelemre méltónak. Ezek mindenképpen a mérföldkövei lesznek a 2012-es évnek, előre elterveltség nélkül is:-) Szeretném, ha  gyakram látogatnátok az etsy-s COLETTECOLOR felületet, mert szívem, lelkem és két kezem munkájának  koncentrációja igazán ott mutatkozott meg az elmúlt esztendőben, és ha az égiek is áldásukat adják rá, akkor a a 2012 -es évben is colettecolorként növekedek tovább! 



8 megjegyzés:

Vera Násfa írta...

Kívánom, hogy így is legyen! :-)

Tímel írta...

A növekedés felől semmi kétségem:)
Csodás dolgok születnek a kezed alatt.Színesek,vibrálnak és élnek. Determinálják a növekedést:)

Nina írta...

Colette, szívből kívánok boldog új évet, és sok sikert az idénre is :)

Hokata írta...

Kívánom Neked, hogy minden álmod teljesüljön:)akkor, abban a pillanatban, amikor a buksidból kipattan:)

csutkailda írta...

Legyen szép az évetek! :)))

csigaszabo írta...

Colette, kívánom, hogy legmerészebb álmaidat is szárnyalja túl az idei év!

Tiffanylda írta...

Úgy legyen!:) Az új esztendőben is légy sikeres és boldog, jó egészséget kívánok hozzá!:)

Szabó Zsófia írta...

Kedves Colette! Gratulálok a sikereidhez, szívből, igazán! :o) Kívánom, hogy továbbra is ilyen és ehhez hasonló égi áldásban legyen részed! Szeretettel, Zsófi