2011. november 12., szombat

Fázós pénztárca:-)

Ezen a héten, még jó hogy magam voltam a gondolataimmal, mert nem lett volna ember, aki tudott volna követni:-) Az biztos, minden ott kezdődött, hogy kedd délután az oviban lámpácska készítés közben az egyik anyuka felvetette, hogy összejöhetnénk adventi dekoráció, koszorú kötésre... és nekem biztos van valami ötletem, mert "olyan ügyes vagyok":-) Most, hogy végeztem ezzel a kötött kabátos pénztárcával (is), lepergett előttem az egész hét, benne a sok eseménnyel... és miképpen jutottam mindebből el egy ADVENTI KOSZORÚ-s játékon keresztül, a kötött kabátos pénztárcához, és közben hányszor módosítottam a koncepciómat, ez már nagyon hosszú történet, még visszagondolni is fárasztó rá:-) Annyit megígérhetek, hogy aki eljön a következő TEXTILES ALKOTÓNAPRA, az meghallgathatja a komplett mesét elejétől a végéig:-)






Többszöri változtatás után végül eldöntöttem, hogy ez a sok rekeszes pénztárca lesz a téma. Akik már jártak nálam tanfolyamon tudják, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok, képes vagyok akár ott az alkotónapon felülírni önmagam és már nem egyszer fordult elő, hogy új megoldásokat találtunk közös erővel. Ezt nagyon szeretem... és látom a visszajárók arcát a szemem előtt ahogy bólogatnak, hogy ők is:-) 
Aki szeretne velünk ilyen vagy inkább ehhez hasonló "fázós"pénztárcát varrni, jelentkezzen! Várom a leveleket ludvig.nicolette@gmail.com címre november 21-ig, de nem érdemes sokat gondolkodni rajta, mert gyorsan betelik a 10 hely...
Kérlek benneteket, hogy a kiírást az ALKOTÓNAP fül alatt olvassátok el figyelmesen, mert kivételesen van egy kis házi feladat a leendő részvevőknek. 





15 megjegyzés:

Levi írta...

Как мне понравился ваш кошелек,портмоне! Отличная идея,цвет,и то что вязанный он,просто рождественское чудо,прекрасно!!! извените что по Русски пишу!

Éva írta...

Nagyon jól néz ki ez a pénztárca! Tetszik nagyon !

Bogi írta...

A mindenit! Zseniális az ötlet, a színe, a kivitelezése. Ó, mamám, mivel fényezhetném még? Szerintem gyönyörű? :)

Tündéri Lonka írta...

jajj de jópofa

Ledorka írta...

Mesés. :) Az is, hogy kötött, az is, hogy bőrpántos, és egyáltalán: a kivitelezés. Nagyon szép.

Fércművek írta...

ÚÚÚÚú, szerelem. :)))

colette írta...

Köszi lányok, bevallom, a csat volt a kiindulási alap, a többi jött magától:-)

Nem mondom, hogy amikor már fotóztam nem jutott az eszembe, hogy egy recycling kötött pulcsis gyűrűm, de jó ha lett volna:-)Ha közelebb laknál, átszaladtam volna érte:-)))

Ágota-Lencsi Művek írta...

Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Abszolútlájk.

Fércművek írta...

:))) Ha kötsz még egy kis darabot, készítek neked belőle gyűrűt. :))

Szemkép írta...

Colette, ez abszolút zseniális. Úgy mindenestül! nos, közeledik a lett névnapom és arra gondoltam, hogy egy ilyennel meglepném magam...lehet róla szó?

Blithe írta...

Ha északon élnék (mondjuk Finnországban) tuti mindig ilyen pénztárcát vinnék magammal mindenhová! Nagyon jó lett :) !

Névtelen írta...

Gyönyörű!lélekmelengető!Erika

Colette írta...

Ágota, kedves tőled!

Ezt nem tudnád bevonni!:-))) Kizárt!
A fonalasoknál is vastagabb:-(
De azért köszi!

Rita, megtisztelsz! Örömmel készítek is, meg ez is szabad préda!

Blithe, itt nincs talán elég hideg télen? ... ez egy szezonális pénztárca:-) Nem mondom, nyáron furi lenne belőle fizetni a fagyit!:-)

Erika, meg kézmelegítő is:-)... a pénzmelegítőn kívül!

Zelnice írta...

ezek a fázós tárcák nagyon jók!

Szabó Zsófia írta...

Ez hihetetlen jól néz ki! Gyönyörű együtt a kötött meg a bőr! Tökéletes! :D