2011. október 27., csütörtök

Moulin Rouge:-)

Ne is kérdezzétek, mi van?! :-) Tennem kéne a dolgom, de már megint kalandozom:-) Az úgy történt, hogy a nyáron eltökéltem, hogy márpedig rend lesz őszre a műhelyemben, mert ebbe a kupiba nem lehet tovább dolgozni.
Aztán nem lett rend. Eltelt a nyár és addig ugyan eljutottunk, hogy néhány bútordarabot kivitettem a fiúkkal, így aztán kevesebb lett a pakolható felület, számtalan anyagos doboznak is menni kellett a garázsba. Ebből kifolyólag most naponta többször ingázok a lakás és a garázs között a dobozaim után, mert semmit sem találok. Így történhetett meg, amikor már harmadszorra fogtam bele a bordó tükörbársony kutatásába és már minden a kezem közé került, csak éppen a megfelelő méretű keresett darab nem, hogy olyan kedvenc anyagokra tévedt a szemem, mint egy tűzpiros japán kimono levágott ujja, lila szövött mintás brokátok, és még sok más fülledt erotikus színvilágban pompázó szépség. Szerencsére a bársony is meglett, de a többit sem tudtam a garázsban felejteni. Vesztemre:-) 

Kiváncsi vagyok rá, mit szóltok a lila-piros pároshoz?! Hmm?





Megvásárolható a colettecolor felületen.
Vásárlás előtt kérjed a 
kódot.

6 megjegyzés:

Krizantám írta...

Hú, nekem nagyon bejön! De hisz tudod... :-)))
Mind az anyagválasztásban, mind a színösszeállításban!

A téli esték vad démona... ;-)

csigaszabo írta...

Szerintem nagyon rendjén van a lila a pirossal. Mondjuk nekem mostanában a rózsaszín/piros, és a rózsaszín/narancssárga is oké. :)
Azt hiszem most élem kislányos korszakomat. Aztán ha Misi is kétévesforma lesz, akkor fogom a kék/zöld, barna/kék korszakomat élni :)
Azt meg tudod, hogy a kimono bejövet még sztereó volt? (bocs)

Szemkép írta...

a színek abszolút jók...

meghatározhatatlan besorolású alkotói hitvallásom szerint minden mindennel kombinálható, a többi már csak cél és/vagy érzés kérdése.

Hunszil írta...

Nekem "abszulúte" bejön :)))

bruercsi írta...

Nekem bejön ez a színpáros, de motívumnak most a varrós 2.0 a kedvencem, minden szempontból most az a favorit!! :)

Tiffanylda írta...

Nagyon jó színválasztás és a minta is tetszik!:) Rájöttem, hogy a "tulipánság" és a kunkori vonalak - mint közös pont - küldtek hozzád!:)
Én éppen most próbálok rendet tenni, de nehéz, mert úgy tudok dolgozni, ha minden a szemem előtt van, különben megfeledkezem a szép, felhasználható darabokról...