2011. október 11., kedd

Játékos elmaradásom

"- Ne kapkodjál édes lányom"... biztos nem hiába hangzott ez el annyiszor anyám szájából, de amikor a körmömre égnek a dolgaim, bizony még manapság is kapkodok. Így aztán a játékos COLETTECOLOR toborzónál nem csak a nyeremény fotója maradt el, pedig az legalább annyira fontos nektek, mint nekem a figyelmetek:-)... a játék határidejét sem pontosítottuk. Az ajándék -ami egy fonalcsigás rózsás freeform horgolással szegélyezett kitűző-, mellé hoztam nektek egy válogatást magyar alkotó lányoktól (asszonyoktól), mert csapatban szebb az élet, és nem csak az én boltom van ott a kreatív óceánban, hanem még nagyon sok tehetséges magyar társamé. Amíg várakoztok a sorsolásra - aminek az idejét akkor most egy nappal kitolnám ( kedd éjfélig várom a kommentelőket az eredeti posztnál -, hogy legyen időtök a többiek boltjában is szétnézni, és tudjátok, ha bármi megtetszik, akkor boldogan fogadjuk a szívecskéket:-)




6 megjegyzés:

csevi írta...

Gyönyörű ez a rózsa! Érdemes érte kommentelni. De mi van azzal aki nem tud angolul???

csevi írta...

Huh sikerült a regisztráció, meg a kedvencelés (igaz csak árú kiválasztásnál), de ezt gyakorolnom kell még.

Colette írta...

Csevi, kedves, nálam kevesebbet szerintem kevesen tudnak angolul:-(((, de a különféle fordítókkal és a helyismeret megszerzésével egy év után szinte otthonosan mozgok. Így aztán többet nem mondhatok, mint: HAJRÁ! Részemről, ahol a felület engedi minden ki fogok írni magyarul is!

orsolya vanessza kiss írta...

Azaz! GOOGLE FORDÍTÓ ! :))

Colette írta...

Köszi Vanessza, időnként mást is használok:-)))

... és van egy nagyszerű hírem, miszerint a kis szívecskék számossága elérte az 1000 bűvös számot. Óóóóóóóóóó, nem ez volt a cél, de azért jól esett, hogy éppen a kedvenc grafikusomnak köszönhetem! KÖSZÖNÖM! Ezért jár az EXTRA KUPON! Kedves Réka, küldöm e-mailben!

Nina írta...

Gyönyörű, tavaszias színek, hm... Örülnék neki :)