2011. október 14., péntek

Emberszagú bejegyzés



Indulok az optikába... mert nem csak a seggem nő a számítógép előtt eltöltött időtől, hanem a szemem is elromlott. Mindezt kompenzálva hoztam egy válogatást, ami ezzel az emberszagú bejelentéssel talán életképes.

... felvezető egy újabb bulvárhírhez, amiben meg fogom mutatni a szemüveges Colettet - nagyon kiváncsi vagyok rá! Lehetséges, hogy nem ma, sem holnap... ez majd a szemüveg kínálattól .... stb. függ...

5 megjegyzés:

Szera írta...

:):):)

Csilla böködéje írta...

Üdv a kukkeresek klubjában. Vigaszként: ...nem fáj...és már az is valami. Sok sikert a választáshoz és sok....na igen. költséges mulatság. Sajnos.

colette írta...

Már meg is jöttem, bolhából csináltam elefántot... 41 évesen a távlati dolgokat élesen (át)látom, az orrom előtt heverő problémák meglátásához egy pár 1.0-ás lencsét javasoltak... mindezt megúsztam 15.000 Ft-ból, amit az anyukám fizet:-)Ezentúl kevesebbet fogok káromkodni tűbefűzéskor:-)
Mutatni is fogom egy hét múlva.

colette írta...

Köszi, még nagyon zöldfülű vagyok a szemcsizésben, jókor még az intelem.

enetti írta...

Hahó mindenkinek!
A szemüveg törlés tényleg fontos, de a papírzsepit és testvéreit felejtsd el, mert enyv a kötő anyaga, és csikarja a lencsét. A meleg víz sem igazán jó, ha nincs tisztító folyadék akkor inkább a házi pálinka! (Nem inni!)
Vigaszul, én ma voltam az optikában de sajna 30 ezer a számla!