2011. szeptember 18., vasárnap

Lábak:-)

Azt hiszem a legnehezebb részhez érkeztünk. Az, hogy a fejemet fotózzák, azzal nekem nincs semmi bajom...így negyvenen túl elégedett vagyok a látvánnyal:-) Na de a lábak? Versenysúlyos állapotomban is vastagok voltak, hát még most!  Elkészült a pódium, fotós is akad a családban, de ki menjen fel a színpadra?! Igen kényes ügy!
Meg hogy minden táskához beöltözzek valami más cumóba, na ehhez nekem már fogytán a türelmem. Ha mégis megteszem, -csakis a táskák kedvéért:-) -  egy állandó ruci kéne, ami mindegyikhez megy, és egy semleges hátteret biztosít! Milyen színt választanátok?





7 megjegyzés:

Krizantám írta...

Uramisten, de gyönyörű az a pirosas-lilás-narancsos táskaság!

Hát elaléltam! :-)))))
Úgyhogy bocs, de a kutyát-macskát nem érdekli ezek után a háttérlábak mérete és vastagsága-vékonysága (ami nézőpont kérdése ugyebár)... ;-)

Gondolom nem ezt akarnád hallani, de nekem kifejezetten tetszik, hogy hozzáöltözöl a táskáidhoz! Annyira stílusossá teszi az egészet...
De megértem az öltözködős mizériával szembeni fenntartásaidat is...

No, de ez a piros táska... Hát valami csodálatos! Nagggggyon-naggggyon... :-))))

BCili írta...

A cipős kép szuper lett. Mert mégiscsak ahhoz választunk táskát, s így együtt olyan jó az összhang hogy szerintem senki nem is figyelni hogy éppen vastag a lábad vagy vékony, mert ez a kompozíció így jó ahogy van. Egyébként egy sötétszürke, sötétbarna nadrág biztos jó lenne a táskáid színeihez is és elég semleges is lenne.

anyahajó írta...

A testtel való elégedettséget belülről kell elérni, úgyhogy meg sem próbállak rábeszélni. De ha nem szereted nadrágos magadat viszontlátni a képeken, akkor a szoknya a megoldás - minden nő csinos szoknyában szerintem. És akkor csak a harisnyát kell váltani az egyes táskákhoz :)

csigaszabo írta...

Szerintem ne is próbálkozz egyennadrággal!
Olyan jól megkomponáltad ezeket a lábakat a táskákhoz :)

Ja, hogy nem ez volt a kérdés?

Eszter írta...

Kedves Colette! Írtam Neked e-mailt! Kérlek, majd olvasd el! Eszter

Colette írta...

Kriszta, nyárbúcsúztatónak szántam:-)
Eszenciális sűrítménye mindennek, amit fontosnak tartok... tűz-víz, idő és időtlenség, számok, mint szimbólumok... nem terhellek benneteket:-)

Cili, szerintem is fontos a cipőhöz hangoltság, de akkor most hány cipőt kell vennem, hogy minden táskához legyen tökéletesen passzoló:-)?

anyahajó kedves tőled... ez valóban pusztán az én bajom:-)... viszont a harisnya irtó jó ötlet, bár cipő is kéretik hozzá! Látod ennyire nadrágos lettem, hogy a szoknyáim eszembe sem jutottak... pedig van egy pár:-)

Anita, köszi...:-)

Eszter fogok válaszolni neked, megrendelésre tudom elkészíteni.

Strugamano írta...

Hú, ez a második nekem is nagyon! Cipővel együtt persze.