2011. szeptember 1., csütörtök

Készen van a kicsike:-)

Elkészítettem kisebb négyzetekből... 

...de megnyugtatásul a képecskés művészetem rajongóinak, egyelőre nem szándékozom többet varrni belőle, hacsak nem valaki konkrétan kéri tőlem. A cipzáras díszítés továbbra is izgat, de kicsit nőiesebb fazonokon. Ezek a - három cippes táskát alkotó - kordbársony négyzetek, ott henteregtek az asztalomon. Azért voltak ott, hogy a PEPITA boltba csomagoljuk majd őket, de valamiért ingerenciám támadt, hogy belőlük táskát varrjak:-) Nálam ilyen spontán és egyszerű dolgok alapján indul el a kishangya. Aztán összetalálkozik a töméntelen etsy-s élménnyel, és megvarrom belőle a sportos/divatos táskát, mert valamiért meg kell varrnom. Egyszerűen van bennem egy ötletgőz, amit így tudok egészségesen kiengedni magamból:-)

... a kicsikénél tartottam. Előkotortam hozzá néhány indonéz anyagokból megmaradt miszlit, amiből legalább húsz-harminc métert vettem anno a hágai piacon. Hogy tudtak így elfogyni azok az anyagok?! Sóhaj...
Ezzel kontúroztam a cipzárakat. Egy költségkímélő megoldás született, ami nem csak az én költségeimet, de a majdani támogatóm pénztárcáját is kíméli, ha ezt a táskát megkívánja, ugyanis a bőr fül helyett anyagából varrott fület tettem rá. Nem akartam én spórolni semmin és senkin, csak egyszerűen a másik bőrfüles csomagom még utazik valamelyik hajón, pedig már nagyon várom, és abban pihennek a barnás árnyalatú kellékek.
Nem ragozom tovább... de egyébként  ti is észrevettétek, hogy valamiféle szájmenést kaptam?:-)


Három zseb... az egyikbe a telefon, a másikba a fércnyuszkó , ha van ilyened... böbőőőőő,
a harmadikba papírzsepi, mert az én férjem mindig azt kérdezi, hogy az van-e nálam, és sosincs!


...ha becsukom félakkora, ha kinyitom kétakkora...


Kiterítve.


Félelmetes szájával majd bekap.


A négyzetek elfogytak az asztalomról, a folytatásban valami más fog következni. Akinek megtetszett ez a fazon: divatossokcippeszsebeskockás ... ZSEBMÁNIA, az kérem e-mailben jelezze rendelési szándékát. Gyors ügyintézés, akár tegnapelőttre is elkészítem, és ez nem vicc(es).

Elérhető a MESKA boltomban.

7 megjegyzés:

Lara írta...

És legalább 4 zsebkendő ugyanis valamelyik családtagnál tuti,hogy nincs zsebkendő.
Mostmár gondoskodom magamnak róla,de gyerekként áldás volt édesanya táskája ugyanis mindig rejtet 3-4 plusz zsebkendőt ugyanis én rendszerint elfelejtettem.(Akkor még nem volt ekora papirzsebkendős világ :P )

Csipkerózsika írta...

Szerintem még készíthetnél belőle több változatot is, mutatós darab, és pl egyik négyzetbe applikálhatnál valami szépséget..szerintem lenne rá kereslet:)

teirin (Ирина) írta...

эх,жалко не знаю венгерского языка))) пишу на русском- сумка красивая!!! прикольная и клевая))) очень понравилась)))

Fércművek írta...

ÓÓ, köszönöm, de jó helye van. :) Titkon mindig irigykedek a fércekre, mert olyan helyekre eljutnak, ahova én nem. vagyis ebben a formában én is eljutok...ha jobban meggondolom. :)

Aledi írta...

Ez is szuper lett. Azért remélem az asztalodra téved még néhány négyzet, mert nekem ezek a táskák a kedvenceim. Semmi gond a szájmenéssel, nemcsak nézelődni, olvasni is szeretek :)

szaberka írta...

Ez a műfaj tényleg eltér az eddigiektől, szokatlan Tőled a madárkás-levélkés-kacskaringós "képek" után, de azért ne válj meg tőle teljesen, mert nagyon extra ötlet. Ami engem illet, a csigabigákon túl a geometria, a szabályosság is vonz (az uram szerint néha túlságosan is:)) Bár nekem lenne ilyen fantáziám!

csigaszabo írta...

Olvasni is jó Téged, nem csak nézelődni :)
Ez pedig nagyon klassz ötlet, hogy ha kézben viszem, akkor szinte bevásárlószatyor, ha vállon, akkor tarisznya. Nagyon tetszik. Még annál is jobban.