2011. augusztus 31., szerda

ZSEBMÁNIA

Ez a neve, rászolgált:-) Éppen olyan családnév lesz, mint a most befutásra váró TULIPÁNABLAK, vagy a már befutott KEREK A VILÁG  família, és persze van olyan is, ami csak nekem jött be, de nagggyyyooon: FARMER.5. Aztán azt már végképp nem tudom, hogy ezekkel a régebbi, de még korántsem megúnt modellekkel mi legyen, mert ennyiféle táskából nem tudok kínálatot nyújtani, no meg valljuk be őszintén kinek is tenném... azt azért reálisan látjuk, hogy a piac szűkül/tágul, éppen melyik lábbal kelek ki az ágyból:-) Így írás közben jött egy gondolat, hogy lehet erről is meg kellene interjúvoljalak kedves olvasóm - melyik családról, mi a véleményed-, az objektivitás néha nem árt, még nekem sem:-) De erre majd visszatérünk ...

A tegnapi első fecske után szinte azonnal belefogtam a következőbe, mert nagyon sok változtatni valót láttam rajta. Egyrészt a cipzárak számát eggyel megnöveltem, de ezt mindjárt úgy, hogy a +1 cippet a lehajtós fedélre tettem - ezt ki kellett próbálnom. A táska magassága, ha jól megfigyeled, egy fél kockányival négyzetnyivel megnőtt. Nem is merem megmérni, mert már csak kizárólag magas növésűek hordhatják kézitáskaként.  A leírásába pedig bele kell majd írnom az ajánlott testmagasságot is:-) A szélessége maradt három négyzetnyi. Kapott egy lecsatolható pántot. Ennek ellenére még mindig nem tudja azt a három funkciót, amit az etsy-n látott társai produkálnak, mert a rövid fül vállon nem hordható, csakis kézben vagy kézhajlatban... ezt nem tudom hogyan kell meghatározni pontosabban. Van ugyan ennél hosszabb bőrfülem, -másra tartogatom-, de ha ezt felvarrtam volna erre a táskára, akkor az már tényleg a földet verné. Elég hosszan taglaltam a dolgot, de a lényeg mégis az, hogy az alapnégyzetem méretét egy kicsit csökkenteni kell, hogy egy arányosan kisebb, de még megfelelő méretű táska legyen a végeredmény. Hát majd a következőnél. 
Ha itt stílus kategóriát kéne keresni, akkor azt hiszem az eddig emlegetettek szóba sem jöhetnek, talán a fashion/ divatos?!
Viszont azt csak én tudom, meg most már Ti is, mert meg fogom mutatni, hogy a belsejébe, meg ne kérdezd, hogy mi vezényelt mikor eldöntöttem, de egy zöld virágos bélést választottam. Fogjuk rá, hogy csak ez volt itthon:-) Így lett  kívül sportos - bévül  romantikus ez a mai ZSEBMÁNIA, egy toll/ceruzatartóval megfejelve.





Megvásárolható a MESKA boltomban.

9 megjegyzés:

Kékmadár írta...

Nekem direkt tetszik a bélése. Azt tanította anno a mesterem, hogy egy kis ellenpont, belső feszültség mindig izgalmasabbá teszi a művet.

csevi írta...

Az első kép alapján ahogy a lecsatolható vállpántot csináltad, először azt hittem hátizsák is egyben. Szerintem ott ahol a fedél lehajlik oda kéne a felső pánt helyét készíteni, oldalt, pedig az aljára. Így legalább háton hordva, nem is kell 2 méteresnek lennie a hordozójának. :) Nekem tetszene egy ilyen megoldás

Szti írta...

Nekem ez nagyon tetszik, és a lila változata is! :-)

ManóMérce írta...

Nekem is tetszik:)

Ányi írta...

Nagyon szép lett ez a szett! Nekem a zöld színe meg a bélése mintája meg a lógóka különösen tetszik, nagyon feldobja ez a cseppnyi szín a barnát :)

colette írta...

Móni, van itt feszültség épp elég, ellenpont nélkül is:-)))

Csevi köszi az ötletet, forgatom magamban.

Zöld, kaki zöld... azt hiszem így kell írni, és nem félreérteni:-)

colette írta...

Keki, mégis így kell írni, a látvány ugyanaz!

Aledi írta...

A zöld fül, és a bélés telitalálat hozzá. Modern, igen, ez a jó szó. Én azért bevállalnám a magam hatalmas 160 cm-el is, legfeljebb nem hordanám kézitáskaként :)

szaberka írta...

Bejön nekem a zsebmánia :) Zöldben és barnában is.