2011. július 8., péntek

Boca Raton

Ki emlékszik már arra, hogy valamikor a tavasszal egy levélváltás során szálakat voltam kénytelen bogozni, aztán kuszálás lett belőle, majd ennek lenyomataként megszületett a kezeim között Gubancvirág.
Andy, aki Kaliforniában él, valószínű ebből  a történetből nem érzékelt semmit, két hete azonban azzal keresett meg, hogy elkészíteném-e számára nagyobb méretben ezt a  "Hemp tow" ( angolul ezt a nevet kapta szabad fordításban ) kerek hangulatbonbont. 

Aztán van egy újabb szokásom. Ha az Etsy-n valaki bizalmat szavaz egy alkotásomnak (magyarul megvásárolja ), teszek egy képzeletbeli utazást a maps.google .com segítségével. Próbáltátok már? Volt olyan eset, amikor annyira jól be volt kamerázva a környék, hogy a címzett postaládája előtt ácsorogtam ( sajnos csak virtuálisan ). Fantasztikus érzés. Házhoz viszed a cuccost az internet segítségével, most éppen Boca Ratonba :-) 
     




6 megjegyzés:

Colette írta...

Jól van naaaaa, akkor nem vagyok egyedül:-)

Budai Detti írta...

Evvel nem vagytok egyedül, de ha hiszitek, ha nem , én konkrétan félős vagyok ehhez. Olyan, mintha belépnék a privát szférába... Mondjuk én meg minden utazást evvel tervezek meg. Így találom biztonságosnak (no persze, teljes biztonság nincs), tudom, hol is leszek.
Nézzétek csak: ez lesz a nyaralás oda-vissza! 2 hét! :D

http://maps.google.com/maps?saddr=Szentendre,+Magyarorsz%C3%A1g&daddr=Salzburg,+Ausztria+to:Freiburg+im+Breisgau,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g+to:H%C3%B4tel+de+Ville,+P%C3%A1rizs,+France&hl=hu&ie=UTF8&ll=48.261256,8.668213&spn=6.180636,16.907959&sll=48.428985,10.712815&sspn=6.160342,16.907959&geocode=FX9w1wIdHAYjASlxZqNgA9ZBRzEgHB4MKcQABA%3BFdKD2QIdIjTHACmx1Aip3Zp2RzE99ypBoYPhwQ%3BFQJh3AIdx9Z3ACll1gtWJhuRRzGwV9-lt2sfBA%3BFY2B6QIdneEjACmPfyG_HW7mRzFJQUuBSNzpEg&mra=ps&t=h&z=7

Bejus70 írta...

Ez jó! Gondolom, nem kicsit befolyásol a kutakodás eredménye az alkotásban. :-D Éppen ma kaptam egy viccet emilben.

-Arra gondoltam, elutazhatnánk megnézni valami szép várost...
-Áh, Google Earth...
-Akkor csapjunk egy haveros beszélgetős estét..
-Facebook?
-Ok. Kettesben?
-MSN.
-Valami jó koncert?
-Youtube.
-MOZI???!!?!
-nCore....
-Vacsora?
-Kínait vagy pizzát rendeljek?
-Legalább menjünk vásárolni...
-Etsy.

Most akkor sírjunk vagy nevessünk?
A somolygásra szavaznék...

Aledi írta...

Gyönyörű ez a tartó. És igen, hihetetlen, hogy az ember "eljut" akár Ausztráliába, vagy Új Zélandra is :)

Hokata írta...

Bizony, hogy nem vagy egyedül, a múltkor én is utaztam, egy csomagom világjárást játszott, visszajött, megnéztük jól írtam e a címet, s bizony mi odataláltunk simán, a postásuk viszont, mint Juliette írta, nincs a helyzet magaslatán, így a munkahelyre ment újból a csomag, szerencsére még egy képpel megtoldva. Megjegyzem fantasztikus érzés volt látni a háztetőt, igen, oda várták a festménykém. Csoda dolog ez a technika:)

Colette írta...

Jól van, akkor nem csak én vagyok ilyen kiváncsi és leskelődős:-)