2011. május 30., hétfő

Egy zöld nap margójára


Egy ilyen zöld kincstár után ma azok a megrendelők jutottak előnyhöz, akik valami zöööödet kértek. Más színre rá sem tudtam nézni. A bevezetés egy kulcstartó reprodukciójáról, a tárgyalás három zöld tulipános ökoszatyorról ( jujjj de régen varrtam ilyet!!! ), a csattanós befejezés pedig a képen látható táskafedélről szólt, éppen úgy mint kisiskolás korunk fogalmazványai. 

Ha szeretnétek, hogy egy ilyen kerek egész napnak ne csak a végtermékét, hanem az epizódjait is bemutassam, a motívumok takarásából előbújjon a realisztikus valóság, akkor kérlek benneteket, hogy kommentben jelezzétek: MIRE VAGYTOK (még) KIVÁNCSIAK?

Mivel ezt a nevezetes napot -mondjuk legyen éppen a péntek-, ETSY-s barátaimnak is szeretném bemutatni 
- nem kézzel-lábbal -, így magyarról angolra fordító szinkrontolmács kerestetik alkalmi munkára, természetbeni fizetségért/juttatásért :-) Az ajánlat a mosolygós jel ellenére KOMOLY, a munka bizalmas ... angolul tudók kérlek ne fogjátok vissza magatokat!


8 megjegyzés:

Nyitnikék írta...

Már az előbbi válogatás is tetszett. Főként a lap-top táska ragadott meg, mint a modern eszköz ruhája hagyományos motívummal, most pedig a Te táskafedeledben gyönyörködöm. Na és még egy elismerést nem szabad visszatartanom: a férjem megdicsérte a válltáskámat (azt a barna A/4-est), azt mondta szép és nőies, így én is még egyszer köszönöm:-).

napraforgó írta...

Kedves Colette!

Gyönyörűek ezek a motívumok és színek! Gratulálok! Ha pedig elküldöd a magyar szöveget,amit angolítani kell és megadod a határidőt (azért ne csak 1-2 óra legyen!), akkkor szívesen segítek!

Colette írta...

Nyitnikék: jóleső hallani, főképpen egy férfi dícséretét:-)

napraforgó: köszönöm a kedvességed, érkezett e-mailben már egy mentőöv... ha mégis megakadnánk, akkor írok.

ursa minor írta...

Kedves Colette, muszáj most végre megszólalnom, csak hogy elmondjam: engem a hangulatbonbonjaid varázsolnak el teljesen, olyannyira hogy határozottan gyenge leszek tőlük :)
Sajnos a fordításban nem vagyok járatos, de ennek ellenére nagyon kíváncsi vagyok a myday-re!

Colette írta...

ursa minor, kedves... akkor célját elérte, mármint a hangulatbonbon a varázslásban, de gyengíteni nem szeretnélek, azt azért nem!
Fogok szólni, ha kezdődik a műsor:-)

csigaszabo írta...

Legyen a myday-ben fotózkodás Misivel a szalmabálán :)
Meg aztán arra lennék kíváncsi, hogy hogyan fér bele egy (otthondolgozós) napba a rendtartás, gyermeknevelés, sütés-főzés, kenyérkereset-varrás, és a blogolás mind. De ez inkább csak költői kérdés maradjon :)

Colette írta...

:-)
Pénteken tudsz csak jönni a blúzért, de írok e-mailt is!

Abile írta...

Szépségesek a színek, a minták... Én szívesen megnéznék egy táska-alkotó folyamatot nálad, akár már a tervezéssel kezdve. Persze, csak ha nem műhelytitok. :o)